Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili naš sajt.

USLOVI UPOTREBE SAJTA

Vaš pristup, kao i korišćenje www.lokna.store internet sajta (u daljem tekstu „sajt“) podležu navedenim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem sajta prihvatate, bez ograničenja, ove uslove korišćenja.

Sajt i svi tekstovi, logotipovi, grafika, slike, audio i video materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu „Sadržaj“), su autorsko pravo ili vlasništvo radionice lokna.store ili su na sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava.

Lokna.store zadržava sva registrovana i neregistrovana autorska prava na sajtu.

Dozvoljeno je korišćenje i publikovanje informacija ili delova tekstova isključivo u nekomercijalne i neprofitabilne svrhe.

Nije dozvoljeno modifikovanje, kopiranje, reprodukcija, objavljivanje niti prodaja bilo kog materijala sa sajta uključujući grafiku, ilustracije, tekst, informacije ili usluge dostupne na sajtu prodavnice lokna.store.

www.lokna.store i www.lokna.rs su registrovani domeni i vlasništvo su brenda Lokna.store.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Da bismo uspešno obradili vašu narudžbinu potrebni su nam vaše ime i prezime, adresa i broj telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da vam, putem kurirske službe Post Express, isporučimo željene proizvode. 

Lokna.store čuva privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje, tj. isporuku proizvoda koje želite da kupite. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su podaci nužni za obavljanje posla. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe, niti ih prosleđujemo trećim licima.

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne informacije.

Pored gore navedenih, prikupljamo i analiziramo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama našeg sajta koje posećujete. Pri tome ne sakupljamo informacije o vašem ličnom identitetu, već se ove informacije nalaze u zbirnoj formi. Svrha ovih informacija da unapredimo lokna.store sajt i poboljšamo korisničko iskuskustvo naših kupaca.

 

REKLAMACIJE

Lokna.store veliku pažnju poklanja pregledu i pakovanju vašeg proizvoda pre samog slanja, kako ne bi došlo do naše greške ili oštećenja tokom transporta.

Ukoliko nakon prijema i otvaranja pakovanja uvidite da ipak postoji problem, molimo vas da nas kontaktirate u roku od 48h kako bismo što pre rešili datu situaciju (rok za rešavanje problema je najkasnije 15 dana od prijema reklamacije). Kontaktirajte nas putem emaila lokna.store@gmail.com, telefonom na 0628916010 ili putem kontakt forme na našem sajtu www.lokna.store. Navedite broj pošiljke i vaš kontakt telefon, opišite vaš problem i mi ćemo se potruditi da situaciju rešimo u najkraćem roku.

Ukoliko dođe do isporuke proizvoda koji vi niste poručili kontaktirajte nas i mi ćemo izvršiti zamenu proizvoda. Troškove ovakve zamene snosiće Lokna.store. Kontaktirajte nas putem emaila lokna.store@gmail.com (navedite broj pošiljke i vaš kontakt telefon), telefonom na 0628916010 ili putem kontakt forme na našem sajtu www.lokna.store.

Ukoliko ste primili pošiljku i iz bilo kog razloga želite da odustanete od zaključenja ugovora, za artikle naručene putem www.lokna.store, imate mogućnost da to pravo iskoristite u roku od 14 dana od datuma prijema pošiljke. U slučaju jednostranog raskida ugovora imate pravo da naručeni artikal zamenite za drugi ili da Vam novac bude vraćen. Nakon isteka roka od 14 dana od datuma prijema pošiljke, gubite pravo na jednostrani raskid ugovora.

Da biste ostvarili pravo na vraćanje kupljenog proizvoda, vraćena roba ne sme biti oštećena ni korišćena. Roba koja se vraća mora biti u originalnoj ambalaži.

U slučaju odustajanja od kupovine, kupac snosi troškove povrata robe. Potrebno je da nas kontaktirate putem emaila lokna.store@gmail.com (navedite broj pošiljke i vaš kontakt telefon), telefonom na 0628916010 ili putem kontakt forme na našem sajtu www.lokna.store.

Kupljeni proizvod zajedno sa potrebnom dokumentacijom možete poslati putem kurirske službe po vašem izboru, na adresu Lokna.store, 21410 Futog, Rep.srpske 4.

 

NAPOMENA: Nakon potvrde porudžbine na online prodavnici www.lokna.store saglasni ste sa uslovima reklamacije. 

Fotografije proizvoda na našoj online prodavnici www.lokna.store, mogu da odstupaju od stvarnog proizvoda u pogledu boje ili oblika (obzirom da je reč o ručno rađenoj kozmetici). Proizvodi ni na koji način ne odstupaju u pogledu sastava ili kvaliteta.